Aubo Kök och bad i dansk design

AUBO Kök & Badrum

Dansk design med plats för alla!

8 goda argument för att välja AUBO


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är ett par av de avgörande faktorerna för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring. Men argumenten för att välja AUBO är dock betydligt fler. Här hittar du några av dem.

  1. Säkerhet och dansk stabilitet

  2. Kök och badrum i alla prisklasser

  3. Skyhöga kvalitetskrav

  4. Gratis 3D ritning på din beställning

  5. Fullständig kontroll över hantverkarna

  6. Allt levereras hemma hos dig med vårt eget åkeri

  7. Naturligtvis levererar vi vid avtalad tid

  8. Vi har återförsäljare i hela Norden - Läs mer på www.aubo.dk

1: Säkerhet och dansk stabilitet
Under tre årtionden har vi satsat allt för att våra kunders erfarenheter ska bli så bra som möjligt. Som äkta jylländare kämpar vi envetet - och gärna i motvind - för våra värderingar. Vi kompromissar inte. Det är ingen slump att AUBO är ett av de sista köksföretagen i Danmark som fortfarande till 100% är ett danskt familjeföretag.

2: Kök och badrum i alla prisklasser
AUBO levererar kök, badrum, tvättstuga och förvaring i alla prisklasser och med vårt breda sortiment kan vi i de allra flesta fall uppfylla de önskemål som finns. Från stora lyx-lösningar i hjärtat av huset, till små prismedvetna förbättringar. Inget är för stort och inget är för litet. Det ska passa dig - det är allt.

 

3: Skyhöga kvalitetskrav
För oss är det en hederssak att kunna ställa oss bakom allt som kommer från AUBO.  Vi samarbetar endast med de bästa västeuropeiska producenterna av inredning till skåp och lådor, luckor, handtag, bänkskivor, diskhoar, stommar, vitvaror etc.

 

4: Gratis 3D ritning på din beställning
För att du ska kunna få precis den lösning du drömmer om så måste du kunna se drömmen framför dig. Vad har du uppskattat i ditt gamla kök och vilka nya krav och önskemål vill du uppfylla? Tillsammans med din lokala AUBO-återförsäljare ritar ni fram en 3D-bild, så att du vet precis hur din beställning kommer att se ut.

5: Fullständig kontroll över hantverkarna
Det är otroligt mycket som ska koordineras och kontrolleras när ett kök renoveras. Prata med din lokala AUBO-återförsäljare om möjlig hjälp att handplocka de hantverkare som är bäst lämpade och om hjälp att styra processen så att alla blir bokade till rätt jobb vid rätt tidpunkt.

6: Allt leveras hemma hos dig...
Överblicken av ett proffs är ovärderlig när din bostad ska förnyas och förbättras. Det är mycket som kan gå snett, men vi hjälper dig ända fram i mål - allt från det första besöket till den sista anpassningen. När du har beställt ditt AUBO-kök kommer en lastbil ända fram till dörren och levererar din beställning.

7: ... Naturligtvis levererar vi vid avtalad tid
Hos AUBO är vi kända för att leverera kompletta leveranser i rätt tid. Vi lagerför merparten av vårt sortiment och skulle det mot förmodan inträffa ett fel, då är det en hederssak för oss att åtgärda felet. Pronto!

8: Återförsäljare i hela Norden