Måttanpassade snickerier

GRATIS DESIGN SERVICE VID KÖP AV KÖK FRÅN OSS

 

Lykkedal erbjuder en kostnadsfri designtjänst, det är något vi är väldigt stolta över! för det är nämligen där magiken börjar.

Visserligen kräver det att du besöker vårt kreativa showroom för ett designmöte men vi kan nästan garantera att du inte blir besviken. Vi ritar de flesta former av platsbyggd inredning som passar de flesta olika bostadstyper.

Inredningar som håller en livstid.

Å du... - Ju tidigare vi kommer in i projektet desto bättre blir slutresultatet. Boka ett möte redan idag.

Sinkade trälådor Lykedal.JPG

Teamet bakom LYKKEDAL har gjort ritat kök och bygggt inredningar i över 25 år nu och vi har blivit ganska bra på det. Högkvalitativt trä används för stommar, skåp och dörrar. Varje del är byggd för att säkerställa högsta kvalitet och livslängd på ett kök från Lykkedal.

Våra härliga och erfarna möbelsnickare fixar skåpen tätt tillsammans med oss på designavdelningen , allt för att monteringen och slutfinishen ska bli så bra som möjligt för dig och våra erfarna montörer.

En sak kan du alltid vara säker på. Alla i Lykkedalteamet gör alltid sitt yttersta för att säkerställa att ditt kök görs på rätt sätt. Vår målsättning är alltid att vi arbetar tillsammans i en smidig process, där alla håller sig till schemat för att säkerställa att alla kökssnickerierna är klara när de behövs.