Kungsäter Exklusiv - Helmassiva kök

Äkta naturliga kök i massivträ


Vår specialitet är helmassiva exklusiva träkök med den där utsökta känslan. Platsbyggda på riktigt!

Vackra och miljövänliga kök som håller en hel livstid. Skåp, stommar och takanslutningar kan specialanpassas helt efter dina önskemål. Ett gediget hantverk, fingertoppskänsla och äkta engagemang. Från råämne till ditt färdiga exklusiv kök.

Stege Tolycke - Förvaring
Stege Tolycke - Förvaring

Massiva inredningslösningar till både, kök, badrum, garderob eller varför inte ett bibliotek

Svart helmassivt kök från Kungsäter
Svart helmassivt kök från Kungsäter

Gårdshorn - Klassiskt och älskad kökslucka i valfri Ncs- kulör.

Svart kök med härlig sittbänk
Svart kök med härlig sittbänk

Kungsäters Helmassiva kök Gårdshorn. Här i svart utförande med ljusa skivor i marmor eller kvartskomposit. Ett Bistrokök utöver det vanliga

Kök med högsta kvalitet

 

Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt trä håller en livstid. Det är bara att försöka lyfta en stomme själv och insikten om kvaliteten infinner sig direkt. Vetskapen om det massiva träet har du ju i alla fall. Som ett ytterligare alternativ på stomme kan du välja en al-lamellstomme, spärrfanerad för bästa formstabilitet.

Vill man dessutom ha känslan och doften av en 22 millimeter massiv, oljad stomme i fur, så är valet enkelt. Men du kan lika gärna få den vitlaserad istället för olja – då får du ett ljusare alternativ men behåller ändå känslan av massivt trä och gediget hantverk. Vill man lacka stommen för att få en enklare yta att underhålla går det också utmärkt.

I vår nya utställning i Kristianstad visar vi flera stora köksmiljöer i Kungsäters massiva sortiment